Styret

Møt personene som jobber med IVK Norge

Anniken Poulsson Beer - leder

Jeg er den første av nå 7 sertifiserte trenere i ikkevoldskommunikasjon (IVK) i Norge. Jeg har lang fartstid som pedagog og leder og har bred erfaring som coach og seminarleder over en 20 års periode. Jeg deler IVK både i inn- og utland.

Victoria Poleo - nestleder

Jeg er utdannet i biologi og pedagogikk, og har jobbet som Rosenterapeut siden 2014. Jeg er under utdanning til sertifisert trener i Ikkevoldskommunikasjon, og det er særlig ønsket om å skape rom for de tilbakeholdte følelsene, som motiverer henne til arbeid for IVK Norge. Jeg er også småbruker og brenner for regenerativt landbruk og gamle håndverkstradisjoner.

Dag-Are Halland - webansvarlig

Jeg er et 1990-talls barn fra Nord-Norge som er bosatt i Oslo. I dag driver jeg et mediabyrå sammen med en partner og er pappa til en gutt på 4. Jeg har vært interessert i østlig filosofi, meditasjon og åndelig praksis siden 2014. I 2016 hørte jeg for første gang om IVK og har siden da lært meg å praktisert grunnleggende IVK. IVK har gitt meg mange uvurderlige verktøy som jeg bruker til daglig både på jobb og med venner og familie.

Toni Poleo

Jeg er styrets kasserer. Det kommer snart mer info om meg.

Brit Magnell - medlems-koordinator

Jeg er utdannet fysioterapeut og har i mange år jobbet med opptrening, instruksjon og veiledning. Jeg sitter i styret i IVK Norge og er sertifisert IVK trener med spesiell interesse for mellommenneskelige relasjoner og hva som bidrar til forståelse og kontakt. I tillegg til hvordan vi kan ta bedre vare på oss selv i hverdagen gjennom økt bevissthet på selvempati og våre iboende ressurser. Samtidig jobber jeg som styreleder i et stort sameie hvor kommunikasjon er en vesentlig del av arbeidet.