Home Events Lengter du etter mer kjærlighet i livet ditt? – kanskje uten å behøve å få det fra en annen

Lengter du etter mer kjærlighet i livet ditt? – kanskje uten å behøve å få det fra en annen

Det er mulig å gjenopprette kontakt med hjertet ditt ved å lytte innover til det som er virkelig viktig for deg. Da vil du oppleve kontakt med deg selv, og det skaper et godt grunnlag for å ha kontakt med andre. Og du er ikke avhengig av én spesiell person for å oppleve kjærlighet – den lever der inne i deg. Høres ikke det herlig befriende ut?

Vi tilbyr kurs 2 søndager i høst; 2.10. og 6.11. kl 10-16 hvor vi vil utforske kontakten med oss selv gjennom musikk, bevegelse, og ulike øvelser i samspill med andre.

Vi vil også utforske behov som uttrykker det du lengter etter og lære hvordan bevissthet om behov kan hjelpe deg til å få det du trenger. Denne dagen handler også om selvempati og hvordan du kan møte deg selv med vennlig aksept og ta bedre vare på deg selv. Du vil lære å utvikle et vokabulær av følelser og behov for å kunne uttrykke hva som er viktig for deg og bli tydeligere for deg selv og andre. Det blir utforsking av kontaktskapende kommunikasjon gjennom noe snakking og flere øvelser for å prøve ut og erfare, og deling fra erfaringene. Kontaktskapende kommunikasjon kalles også ikkevoldskommunikasjon (IVK) og sjiraffspråk.

Arrangør og kursleder er Muditadevi Bente Kjønstad som har holdt på med ikkevoldskommunikasjon i over 20 år. Hun har holdt kurs og ledet øvegrupper sammen med andre og ble sertifisert IVK trener med CNVC; Center for nonviolent communication i juni 2022. Hun er glad for muligheten til å skape kontakt ved å fokusere på hva vi trenger og kunne lytte bortenfor meninger og ord som andre hører som sinte eller kritiske. På denne måten ønsker hun å bidra til en mer vennlig og harmonisk verden.

Kai Andresen er assistent og veldig engasjert med IVK. Han deltar i 2 øvegrupper og ønsker å bli sertifisert trener. Kai er opptatt av hvor stor effekten av én god interaksjon kan være og hvor langt det sprer seg videre, som «ringer i vann».

Vi leier oss inn i vakre lokaler sentralt på Grünerløkka og tilbyr te, kaffe, kjeks og pausesnacks. Du kan ta med egen mat til lunsj og spise sammen inne, eller gå ut for å spise i.
Påmelding: 10 dager før kursstart til Muditadevi; dh.muditadevi@gmail.com eller mobil 410 83 739.
Pris: kr 1.200/700 (lønnet/lav lønn, student), og jeg ber deg ta kontakt hvis du ønsker er annen pris for å kunne delta. Som medlem av IVK Norge får du kr 150 i rabatt.
Hvor: Vi leier lokaler av Oslo Buddhistsenter i Helgesens gate 10, inngang fra hjørnet Helgesens gate og Markveien.

 

Date

Nov 06 2022
Expired!

Time

10:00 am - 4:00 pm

Location

Oslo Buddhistsenter
Helgesens gate 10
Category