Home Events Konflikt – en vei til kontakt?

Konflikt – en vei til kontakt?

Synes du konflikt er skummelt?
Eller kanskje du synes det er spennende å se hvem som vinner?

Bli med Brit og Muditadevi for å utforske hvordan konflikter kan gi mulighet for kontakt og bidra til løsninger som alle er tilfreds med.

Inspirert av Yoram Mosenzons workshop i Oslo i fjor vil vi invitere deg som synes konflikt er skummelt eller interessant til en dag med utforsking av hvordan finne ‘gullet’ i konflikten. Hvis dere klarer å lytte til hverandre og ikke er mest opptatt av å få det som den ene vil, vil det åpne seg muligheter. Dette er veien til kontakt og i fellesskap vil en kunne finne kreative løsninger.
Øvelsene er inspirert av ikkevoldskommunikasjon hvor essensen er å skape kontakt heller enn å ha rett eller få det på sin måte. Det blir noe teori og mest øvelser i par. Vi står for kaffe, te, frukt og snacks.

Hvem er vi?
Muditadevi og Brit er sertifiserte trenere i ikkevoldskommunikasjon og opptatt av å bidra til kommunikasjon som baserer seg på tilstedeværelse og interesse for hverandre, slik at det skaper kontakt og opplevelse av å bli hørt.

Spørsmål kan rettes til Muditadevi på 410 83 739 eller Brit på 951 12 023.

Påmelding innen 8.4. ved å sende epost til bmagnell@online.no og betale med vipps til 951 12 023 eller til Brit Magnells konto 7147.13.11845.

Pris: 1000/750 for deg med inntekt/lav inntekt. Kr 100 i rabatt til medlemmer av IVK Norge. Ta kontakt hvis du ønsker en annen pris.

The event is finished.

Date

Apr 21 2024
Expired!

Time

CEST
10:00 am - 4:00 pm

Location

Oslo Buddhistsenter
Helgesens gate 10
Category

Organizer

IVK Norge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *