Home Events Åpne hjertet – kontakt med universell kjærlighet og visdom

Åpne hjertet – kontakt med universell kjærlighet og visdom

Muditadevi inviterer til en dag hvor vi utforsker kjærligheten som lever i oss alle gjennom meditasjon og dyader. Dyader er som en parvis meditasjon med ord. Gjennom å utforske ulike spørsmål og responsen du får fra hjertet og kroppen din sammen med en annen, får du mulighet til å bli mer bevisst hva som lever i deg og hva du trenger for å leve i kontakt med det som er viktig for deg. Den andre er et stille vitne som er der og lytter. Det er en vakker måte å åpne hjertet på og komme i kontakt med kjærligheten inne i deg.

Dagen vil starte med ledet meditasjon på kjærlig vennlighet, litt musikk og en runde hvor vi deler hvordan vi har det nå og hva vi ønsker oss i livet, og så fortsetter vi med en dyade som gjøres i par. Det blir pause for lunsj, som du kan ta med og spise der. Du får kaffe, te, nøtter og frukt. Vi har en runde til med dyade etter lunsj og avslutter med musikk og deling av hvordan dagen har vært; hva tar du med deg videre.

Dagen ledes av Muditadevi B Kjønstad som er sertifisert trener i ikkevoldskommunikasjon, praktiserende buddhist og leder av Oslo Buddhistsenter.

Sted: Muditadevi leier hos Oslo Buddhistsenter i Helgesens gate 10B, inngang fra hjørnet til Markveien.

Påmelding innen 27.9.24 ved å sende sms med navn til 410 83 739 og betaling med vipps til samme nr.

Pris: kr 1000/700 for vanlig inntekt/lav inntekt-student. Medlemmer av IVK Norge får kr 100 i rabatt. Ta kontakt hvis du ønsker en annen pris.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Oct 13 2024

Time

CEST
11:00 am - 4:00 pm

Location

Oslo Buddhistsenter
Helgesens gate 10
Category

Organizer

Muditadevi Kjønstad
Phone
410 83 739
Email
dh.muditadevi@gmail.com