Home Events Hvordan kan du støtte deg selv mer bevisst i hverdagen?

Hvordan kan du støtte deg selv mer bevisst i hverdagen?

Noe av det viktigste du kan gjøre i livet er kanskje å ta vare på deg selv. Kurset er basert på Ikkevoldskommunikasjon (IVK), noe fysioterapi og hvordan du kan stimulere dine iboende ressurser.  Vi har kanskje alle kjent på det å gå litt på redusert gir og ønsket mer energi og glede i hverdagen. Gjennom økt bevissthet på bl.a. selvempati og ditt eget verktøyskrin vil du kunne utfordre deg selv og oppdage hva som skal til for å erfare en endring. Samtidig som vi holder oppmerksomhet på det å ta vare på forholdene rundt oss.

 

Temaer vi vil jobbe med

-IVK sin rolle gjennom kurset, og den røde tråd.
-Kort repetisjon av IVK og hva som skaper økt kontakt med vårt indre.
-Tankens kraft og hva vi velger å fokusere på.
-Det å ta vare på oss selv gjennom bevisstgjøring.
-Utforsking av våre iboende ressurser.
-Hva skal til for å øke egen ressursbank?
-Selvempati ved indre og ytre stimulus.
-Verdsettelse og takknemlighet.

Det vil bli en blanding av teori og praktiske øvelser, i tillegg til hjemmeoppgaver.

 

Sted: Ryen/Ekeberg i Oslo

Tidspunkt: 14-16. april, fredag kl. 18-20.30, lørdag og søndag kl. 10-16.30. I tillegg til en oppfølgingskveld kl. 18-21, dato ikke bestemt (denne kan bli på nett om det er ønskelig).

Pris: Kr. 2 900 for medlemmer av IVK Norge og 3 200 for de som ikke er medlem. Rabatt kr 500 for de som var med på Empatifestivalen høsten 2022. For spørsmål og påmelding ta kontakt med Brit Magnell: bmagnell@online.no
Påmelding og betalingsfrist: 11. april.

Kaffe, te og pausesnacks er inkludert.

Velkommen til dager med inspirasjon til bevisstgjøring, refleksjon og samarbeid.

 

Om kursholder

Brit Magnell er utdannet fysioterapeut og har i mange år jobbet med opptrening, instruksjon og veiledning. Hun sitter i styret i IVK Norge og er sertifisert IVK trener med spesiell interesse for mellommenneskelige relasjoner og hva som bidrar til forståelse og kontakt. I tillegg til hvordan vi kan ta bedre vare på oss selv i hverdagen gjennom økt bevissthet på selvempati og våre iboende ressurser. Samtidig jobber hun som styreleder i et stort sameie hvor kommunikasjon er en vesentlig del av arbeidet.

 

 

Date

Apr 14 - 16 2023
Expired!

Time

6:00 pm - 4:30 pm
Category