Home Events Dyade-helg – kontakt med hjertet og den universelle visdom

Dyade-helg – kontakt med hjertet og den universelle visdom

Vi inviterer til en helg med Dyader; parvis meditasjon med ord. Gjennom å utforske ulike spørsmål og responsen du får fra hjertet og kroppen din i par med en som er et stille vitne, får du mulighet til å bli mer bevisst hva som lever i deg og hva du trenger for å leve i kontakt med det som er viktig for deg.

Vi lever IVK (ikkevoldskommunikasjon) sammen i et fellesskap denne helgen, lager mat sammen og samarbeider om oppvask, rydding og vask (ved avreise). Vi reiser til Solli, et familiested som har vært i Annikens familie siden 1900, ved Noresund og lever i fredelige omgivelser og vakker natur. Det blir Dyader, oppmerksomhetsøvelser og litt meditasjon, turer i stillhet og samtale og kontakt med hverandre og naturen. Vi regner med at en del av øvelsene gjøres utendørs, litt avhengig av været. Vi vil gjerne leke og synge sammen på kveldene, så ta gjerne med noe du vil bidra med til det.

Stedet har enkel standard, utedo og ikke innlagt vann. De fleste deler rom, og det kan bli mulig med enerom, avhengig av antall deltakere. Maks 18 deltakere. Det tar ca 1,5 time å kjøre fra Oslo, og det går buss til Noresund. Adressen er Grimeliveien 300, Noresund.

Helgen ledes av Anniken Poulsson Beer og Muditadevi Kjønstad, begge sertifiserte trenere.

Påmelding innen 28.4.23 med epost til Anniken på anniken@ivk.no. Pris kr 1200 for medlemmer av IVK Norge og 1400 for andre. Hvis prisen hindrer deg i å komme, ta kontakt med oss. Betaling senest 1 uke før til Annikens konto 9713.26.70009 eller vipps til 977
79 171.

For mer informasjon ta kontakt med Muditadevi på 410 83 739 eller Anniken på 977 79 171

Date

May 12 - 14 2023
Expired!

Time

6:00 pm - 4:00 pm
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *