Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Gjennom medfølelse til livsglede – Online workshop DEL 2

januar 31 @ 19:00 - 21:00

Med Volkmar Richter – På engelsk (arbeid i små grupper kan foregå på norsk)

 

Del 1: Mandag, 24.01.2022, kl. 19-21

Del 2: Mandag, 31.01.2022, kl. 19-21 

Påmelding:

  • For å kunne delta på Del 2, må du også ha deltatt på Del 1.
  • Send en e-post til brit@ivk.no så får du tilsendt lenke. Frist for påmelding søndag 23.1.22.

 

Smertefulle eller traumatiske opplevelser kan gjøre oss fastlåste. Hvordan kan vi frigjøre vår livsenergi fra konsekvensene av slike opplevelser?

I denne online workshop vil du oppleve hvor helbredende det er å anerkjenne din indre sannhet og dine behov i konflikter eller i ubehagelige situasjoner. Og hvor styrkende det er, når det deretter oppstår ny livsglede gjennom medfølelse. Dette er basert på Ikkevoldskommunikasjon (IVK).

Hvem kan ha nytte av workshopen? Alle som gjentatte ganger møter utfordringer i livet og ønsker mer avslapning, handlekraft og livsglede.

Innhold:
I denne workshopen får du mulighet til å oppleve den helbredende virkning av «De syv elementer til selvhelbredelse» med dine egne eksempler. Grunnlaget for disse » Syv elementer til selvhelbredelse» er Ikkevoldelig Kommunikation (IVK) av Marshall Rosenberg og IVK-transformasjonspraksis av Robert Gonzales.

Tidsplan:
I del 1 vil Volkmar introdusere emnet og presentere «kjerneprosessen». Etter en utveksling i små grupper vil det være mulighet til å stille spørsmål, og det vil bli gitt ytterligere bakgrunnsinformasjon. Deretter vil Volkmar demonstrere «kjerneprosessen» med et eksempel, og deltakerne kan reflektere i den lille gruppen over det de har opplevd. Videre er det rom for ytterligere spørsmål. Til sist kan deltagerne selv oppleve, hvordan en verden som fungerer for alle, ville føles.

I del 2 vil Volkmar etter en kort gjennomgang demonstrere «kjerneprosessen» på nytt. Heretter kan deltakerne ved hjelp av egne eksempler selv oppleve hvordan denne prosessen hjelper dem til å finne livsglede gjennom medfølelse, dette skjer i små grupper. Eventuelle problemer kan også løftes fram i plenum, etter hver prosess. Til sist viser Volkmar måter hvorpå man kan øve denne IVK-transformasjonspraksis og gjøre den anvendelig i hverdagen, også selv i de utfordrende situasjoner. En personlig opplevelse av en verden som passer for alle, og en avsluttende utveksling i små grupper avrunder denne online workshop.

Delta via internett:
Online-workshoppen finner sted som en videokonferanse. Du kan delta med eller uten video. Eller:

Delta via telefon:
Du kan også ringe inn via telefon. Alle informasjoner om oppringingen vil bli sendt til deg pr. e-mail etter påmelding.

Pris:
Gradert skala – slik at alle kan velge hvilket prisnivå de vil legge seg på. Velg en pris mellom kr 200 – 600 for begge kvelder. Dersom penger likevel er en hindring, ta kontakt med brit@ivk.no

Betaling: Vipps 511297 eller direkte til konto 1254.62.53102. Merk betalingen «Volkmar januar». Du kan gjerne betale etter kurset, så kjenner du hvor mye du vil og kan bidra med. Betalingsfrist 3.2.2022.

 

 

Om Volkmar: Han er opprinnelig maskiningeniør. Han har siden sin skilsmisse for 20 år siden beskjeftiget seg med spørsmålet om hvordan vi mennesker kan komme overens med hverandre. Han begynte å lære IVK for 16 år siden og har arbeidet som IVK-trener i 12 år med fokus på «indre frigjøring» fra konsekvensene av våre følelsesmessige sår. I de siste 5 år har han tilføyet fokus på «ytre frigjøring» fra konsekvensene av våre sosiale traumer – og dermed muligheten til å oppbygge ikke kun et fellesskap, men en verden som fungerer for alle.

 

Detaljer

Dato:
januar 31
Tid
19:00 - 21:00